Сервіс Bolt Food розширює зону доставки в Києві. Тепер послуга доступна ще й на Нивках, Виноградарі та Троєщині, повідомили в компанії.

Загальна зона доставки Bolt Food охоплює центральні райони Києва, Теремки, Оболонь і Петрівку, а також Дарницький (Русанівку, Березняки, Лісовий масив) і Дніпровський (Позняки, Осокорки, Харківський масив) райони.

Також Bolt Food запускає нову послугу – самовивіз. Тепер користувачі зможуть самостійно забирати їжу з ресторанів за допомогою додатка Bolt Food.

 Як працюватиме самовивіз від Bolt Food:

  • під час оформлення замовлення в застосунку відображатиметься інформація про статус замовлення й час, коли його можна буде забрати з ресторану;
  • оплата відбуватиметься через додаток Bolt Food.

Поки що послуга самовивозу працює не у всіх ресторанах. Користувач зможе побачити, чи доступна опція самовивозу з певного ресторану під час здійснення замовлення.


29 жовтня 2020 року транспортна платформа Bolt запустила сервіс доставки їжі Bolt Food у Києві. Щоб зробити замовлення, потрібно завантажити застосунок Bolt Food. Мінімальна вартість замовлення становить 100 гривень.

У Bolt Food доступна доставка їжі з понад 150 ресторанів. До сервісу приєдналися KFC, «Пузата Хата», «Тайский привет», «Китайский привет», «Вьетнамский привет», Meiwei, «БагатоЛосося», Musafir, Cinnabon та інші ресторани.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Bolt Food