Міжнародний сервіс кур’єрської доставки Glovo почав працювати в Білій Церкві на Київщині. Він доступний для замовлень щодня, із 10:00 до 22:00.

До зони покриття ввійшла центральна частина міста між річкою Рось на заході й вулицею Карбишева на сході, а з півночі простягається від парку «Олександрія» до вулиць Таращанської та Некрасова на півдні.

Зона покриття Glovo у Білій Церкві. Фото: Glovo

Можна замовити будь-які товари з ресторанів, супермаркетів та аптек, а також є можливість передати будь-який предмет іншій людині в місті.

Щоб скористатися сервісом, необхідно встановити мобільний додаток Glovo з App Store або Google Play, створити обліковий запис, обрати спосіб оплати та визначитися із замовленням. 


Glovo – це сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах міста. Це іспанська компанія. Вона працює в більше 650 містах у 22 країнах світу.

В Україні Glovo почав роботу в жовтні 2018 року та вже представлений у 29 містах Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах, Кривому Розі, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Бучі, Ірпені, Вишгороді, Луцьку, Хмельницькому, Білій Церкві.

Із 2020 року компанія Glovo розвиває в Україні проєкт «хмарних кухонь» і вже запустила в роботу чотири Cook Room у Києві та Дніпрі, де представлено понад 50 партнерів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Костянтин Гузенко для The Village Україна