Інноваційний парк UNIT.City в Києві разом із BMW та MINI у тестовому режимі запускають сервіс оренди електромобілів U.Go.

Скористатися сервісом поки можуть тільки резиденти і співробітники парку UNIT.City, у яких є водійське посвідчення і досвід за кермом понад двох років. Для них будуть доступні дві моделі електромобілів: BMW i3 і MINI Cooper SE.

У автопарку U.Go дві моделі – BMW i3 і MINI Cooper SE. Фото: UNIT.City

Щоб взяти машину в оренду, потрібно верифікуватися за допомогою діджитал-асистента UNIT.City, забронювати електромобіль та в означений час забрати ключі від нього у Центрі резидентів.

У UNIT.City підкреслили, що після кожної поїздки автомобілі повертають в парк і обробляють.

Перші дві години користування електромобілями – безкоштовні. Подальший час оплачує компанія, у якій працює резидент: 199 гривень – третя година, наступні – по 499 гривень.

Поки що сервіс знаходиться на стадії тестування. Очікується, що коли UNIT.City добудують, сервісом зможуть користуватися всі резиденти парку: мешканці вранці та ввечері, співробітники – вдень.


BMW Group уже має досвід в каршерингу. Компанія запустила свій сервіс оренди авто DriveNow в 2011 році. Після ребрендингу сервіс має назву ShareNow, він працює в 18 містах, має 14 000 автомобілів та понад 4 мільйони зареєстрованих користувачів.

UNIT.City – інноваційний парк, відкритий у Києві 2017 року на території колишнього мотозаводу на вулиці Дорогожицькій між станціями метро «Лук’янівська» та «Дорогожичі».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі