Рада з туризму Сінгапуру запустила у Twitch проєкт екскурсійних онлайн-поїздок містом-державою на таксі. Про це повідомляє урядовий Інформаційний туристичний центр.

Водій таксі їде містом і показує найцікавіші місця та пам’ятки Сінгапуру. Водночас глядачі можуть пропонувати зміни в маршруті, щоб «проїхатися» цікавими їм вулицями.

Перший стрим відбувся 21 березня. Наступні три відбудуться 24 березня (22:00), 26 (08:00) і 29 (08:00) за місцевим часом. Їх можна подивитися за посиланням.


Згідно з даними МЗС через пандемію іноземцям наразі заборонено в’їжджати до Сінгапуру. Право на в’їзд мають лише постійні резиденти або люди зі спецдозволом.


Twitch – відеостримінговий сервіс, який спеціалізується на тематиці комп’ютерних ігор, зокрема, трансляціях геймплею та кіберспортивних турнірів. Відео можна переглядати як онлайн, так і за пошуком.

У грудні Twitch заборонив користувачам вживати три слова, пов’язані із сексуальною поведінкою: simp, incel і virgin. Це сталося після того, як Twitch звинуватили в сексуальних домаганнях усередині компанії й у тому, що платформа ігнорує цю проблему.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі