З 23 березня 2021 року Київ перейде до «червоної» зони карантину. Це означає, що громадський транспорт повинен не працювати. Проте остаточне рішення щодо його роботи в Києві ухвалять 22 березня, повідомляє КМДА.

«Позиція міста у цьому питанні чітка – громадський транспорт має працювати. Звичайно, з урахуванням карантинних правил та обмежень. Бо зупинка транспорту призведе до колапсу в місті», – зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

При цьому в уряді повідомили, що будуть опрацьовувати питання роботи транспорту в регіонах, де встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Це доручили Мінінфраструктури та МОЗ.

У КМДА додали, що до «червоної» зони Київ віднесли з 23 березня 2021 року, проте обмеження «червоної» зони в столиці запровадили ще 18 березня.


У Києві з 00:00 годин 20 березня 2021 року почали діяти жорсткі обмеження карантину. Посилення карантину діятиме до 9 квітня включно.

12 березня міський голова Києва повідомив, що в столичних лікарнях найбільша кількість хворих на коронавірус від початку пандемії. Ліжка в лікарнях заповнені на 57%.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі