Новий український лоукостер Bees Airlines планує запустити регулярні рейси і подав заявки на отримання маршрутів до Державіаслужби, пише avianews.com із посиланням на виконуючого обовязки гендиректора авіакомпанії Євгена Хайнацького.

Перші два маршрути будуть у Грузію і Вірменію. Ціна квитків складе 1000–1500 гривень.

Вартість квитка буде залажети від маршруту. На більшість маршрутів будуть намагатися створювати доступні тарифи, але квитків за два долари чи сто гривень не буде, уточнив комерційний директор лоукостера Олександр Джиджора.

Спершу Bees Airline здійснить чартерні польоти з Києва і Львова. Далі маршрути розширять в Одесу і Харків.

Також у 2021 році планують запустити внутрішні рейси Україною. Зокрема, якщо влада підтримає внутрішні перевезення і скасує ПДВ, то Bees Airline пришвидшить запуск внутрішніх польотів.


У листопаді 2020 року стало відомо, що в Україні готується до відкриття нова авіакомпанія Bees Airline. Bees буде працювати як лоукостер і водночас надаватиме послуги чартерних перевезень, а також планує отримати ліцензію на вантажні перевезення (зосередиться на цьому напрямі в разі локдауну).

Компанія вже взяла в лізинг перші два Boeing 737-800, які раніше використовувала МАУ. До 2022 року кількість літаків планують збільшити до шести. Базуватися компанія буде в аеропорту «Київ».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОбкладинкаBees Airlines