Власники бару «Хвильовий» улітку 2021 року відкриють новий заклад на Андріївському узвозі, наразі команда шукає інвесторів.

У закладі діляться, що це буде затишне місце, «де можна провести час без поспіху та гучних вечірок. Місце ранкової кави, де можна вхопити круасан перед роботою, випити негроні чи смакувати вино весь вечір на терасі навпроти Андріївської церкви». 

Наразі власники залучають інвесторів для фінансування цього проєкту. Мінімальна інвестиція становить 5 000 доларів. А також шукають людей, які можуть приєднатися не лише коштами, але й додатковою експертизою та ідеями.

Для інвестування потрібно заповнити Google-форму, після чого власники зв’яжуться з вами й нададуть деталі про умови інвестування, формат та концепцію закладу, і покажуть фінансовий план на найближчі роки.

Також команда працює над новими проєктами, для яких потрібні будуть інвестиції в майбутньому. Тому ті, для кого пропозиція не актуальна зараз, можуть заповнити форму і указати у відповідних полях про можливість інвестування пізніше. Це дозволить першими отримувати інформацію про нові проєкти від команди «Хвильового».


«Хвильовий» – це коктейльний бар в підвальному приміщенні на вулиці Верхній Вал на Подолі. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинкаlife.bodo.ua