Авіакомпанія Czech Airlines із 3 квітня 2021 року поновлює польоти за маршрутом Прага – Одеса, повідомляє міжнародний аеропорт «Одеса».

Польоти відбуватимуться двічі на тиждень: з вильотами з Одеси щосереди та щосуботи, а з Праги – щовівторка та щоп’ятниці.

Квитки вже можна придбати в авіакасах Одеси й на офіційному сайті авіакомпанії.


МОЗ України з 12 березня 2021 року віднесло Чехію в список країн «червоної» зони карантину.

В’їзд громадян України до Чехії заборонено за винятком тих, які мають дозвіл на проживання в Чехії або візу, видану органами Чеської Республіки. 

Також дозволений в’їзд у виняткових гуманітарних ситуаціях (здійснення планованих медичних оглядів чи операцій, виконання рішень суду, участь у судовому засіданні, догляд за несамодостатнім членом сім’ї, догляд за дитиною). Але для цього потрібні підтверджувальні документи, видані чеськими органами.

Українці, які мають право в’їзду до Чехії, зобов’язані до прибуття в Чехію заповнити відповідну електронну анкету. під час перетину кордону з Чехією – показати негативний ПЛР-тест на коронавірус, зроблений не раніше ніж за 72 години до в’їзду. А не раніше ніж через 5 днів після приїзду до Чехії – зробити на території країни повторний тест на коронавірус. До отримання результатів повторного тесту перебувати на домашній самоізоляції. Також упродовж 10 днів після приїзду поза межами свого помешкання треба носити респіратор типу FFP2.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Czech Airlines, Facebook