На Лісовому масиві планують створити перший ролердром, повідомляє Деснянська райдержадміністрація (РДА).

Гроші на облаштування ролердрому (1,3 мільйона гривень) автори проєкту намагаються отримати з Громадського бюджету: вже відбулось перше обговорення в РДА, а на сайті Громбджету зазначено, що проєкт на стадії експертизи.

Ролердром планують створити на вулиці Курчатова, 3-Б.

«За вказаною адресою розташований занедбаний спортивний майданчик. Там відсутні спортивні та ігрові елементи. Огорожа та покриття майданчика знаходяться у аварійному стані. Відсутне освітлення. Через дискомфорт та наражаючи себе на небезпеку, діти катаються по дорогах та міжквартальних проїздах. Створення ролердрому дасть змогу дітям та дорослим займатися спортом на сучасному та безпечному майданчику», – йдеться в описі проєкту.

«Ідея створення ролердрому з’явилася два роки тому. Тоді нам ще не вистачало досвіду. Тому наша команда ОСН КК «Лісовий» стала учасником Громадський бюджет Київ та перемогла з трьома проєктами, отримавши практичний досвід. Цього року ми вирішили «підняти планку» та зробити великий соціальний проєкт для мешканців Лісового масиву. Наша ініціатива покликана звернути увагу на виховання спортивної молоді та на їхню безпеку під час занять спортом», – каже автор проєкту Микола Слободенко.


У фітнес-парку «Озеро «Лебедине» облаштували скейт-зону, де можна кататися на велосипедах ВМХ, самокатах, роликах і скейтбордах.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі