У соцмережі Instagram зʼявилася Live Room, де одночасно можуть перебувати чотири користувачі й разом вести прямі трансляції, повідомили розробники.

Щоб розпочати прямий ефір у «кімнаті», треба провести по екрану вправо, натиснути кнопку трансляції, ввести заголовок й вибрати гостей. Організатор може бачити людей, які хочуть приєднатися до ефіру, або самостійно шукати користувачів. Підписники гостей також отримають повідомлення про початок ефіру.

Той, хто створив трансляцію, показуватиметься у верхній частині екрана.

Який вигляд має трансляція з чотирма людьми

Функція Live Rooms має допомогти людям розкрити творчий потенціал і дати більше способів побудувати бізнес і заробити гроші, вважають у компанії.

Спільні прямі трансляції зʼявилися в Instagram у 2017 році. Восени 2020 року їх час збільшили з однієї години до чотирьох. Користувач міг запросити у свою трансляцію наживо лише одного учасника.


Instagram блокуватиме акаунти користувачів, які пишуть іншим образливі приватні повідомлення. Зокрема, щодо раси й релігії.

У грудні 2020 року в Україні запрацювала функція відправляти повідомлення, що самовидаляються. Для цього розробники створили в Instagram спеціальний режим.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі