У Києві запустили нову службу доставки Noww. Сервіс дозволяє замовляти їжу з ресторанів, супермаркетів і товари з магазинів одягу. На перше замовлення з ресторанів дають 100% кешбеку.

Додаток доступний для користувачів IOS та Android.

Доставка замовлень із ресторанів має здійснюватися протягом 30 хвилин, із супермаркетів і магазинів одягу – протягом години.

Наразі можна замовляти із закладів Urban Grill, SpicyNoSpicy, Pho People, Miminoshi, The Burger Mexico, Sushi Avenue й інших.

На замовлення з супермаркетів діє кешбек 5% від суми замовлення, а з магазинів одягу – 15%. Одяг можна буде приміряти й повернути, якщо не підійшов.

У додатку можна замовити доставку звичайним кур’єром або «Джином». «Джин» – це людина-фрилансер, що доставляє замовлення в радіусі до 3 кілометрів. За користування послугою «Джин» клієнту повертається 10% кешбеку.

Поки Noww працює лише в центрі Києва та на Позняках. Уже є можливість скористатися послугою доставки з ресторанів та отримати 100% кешбеку на перше замовлення. Функція замовлень із супермаркетів і магазинів одягу ще не доступна.


У Києві вже працюють служби доставки Glovo, Bolt, Rocket та iPOST, яку у 2021 році придбала «Нова пошта», й інші.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі