На Подільсько-Воскресенському мосту через Дніпро в Києві тимчасово відключать зовнішнє й декоративне освітлення: там іде завершальний етап робіт, повідомили в КМДА.

На цьому етапі мають, зокрема, натягнути вантові канати аркового мосту.

Орієнтовно роботи триватимуть до 1 березня 2021 року.

НА ПОДІЛЬСЬКОМУ МОСТОВОМУ ПЕРЕХОДІ БУДЕ ТИМЧАСОВО ВІДКЛЮЧЕНО ЗОВНІШНЄ ТА ДЕКОРАТИВНЕ ОСВІТЛЕННЯ СПОРУДИ. У зв’язку з...

Опубліковано Дирекція Будівництва Шляхово-Транспортних Споруд Києва Середа, 3 лютого 2021 р.

5 жовтня 2020 року на Подільсько-Воскресенського мосту з’явилося декоративне освітлення. Та міст ще не добудували й не відкрили для автівок. Тоді редакції The Village Україна в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА пояснили, що освітлення та декоративне підсвічування ввімкнули, щоб забезпечити належні умови дорожнього руху на період експлуатації мостового переходу.


Подільсько-Воскресенський міст сполучатиме Поділ із Райдужним масивом і Троєщиною. Його почали будувати ще в 1993 році, але майже відразу будівництво зупинилося через брак коштів. Кілька разів будівництво намагалися відновити. У 2017 році роботи знову почалися. Раніше мер Києва обіцяв, що першу чергу відкриють до кінця 2020 року, але цього не сталося.

1 лютого 2021 року київський міський голова сказав, що Подільсько-Воскресенський міст планують відкрити до кінця 2021 року. За його словами, міст буде готовий із з’їздом на Троєщину.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: КМДА