Біля станції метро «Нивки» на мосту, який ремонтували у 2017 та 2019 роках, з’явилися тріщини на балках, повідомив голова Асоціації транспорту й інфраструктури Ігор Носенко.

Він опублікував світлини балок, зроблені з-під мосту.

У коментарі The Village Україна Ігор Носенко розповів, що така ситуація повторюється щозими. 

«Неправильно зробили гідроізоляцію. Потрапляє вода, десь вона протікає. Вода замерзає і потім утворюються тріщини. Так відбувається завжди. Кожен лютий, щороку після ремонту», – пояснив Ігор Носенко.

Фото балок мосту, 30 січня 2020 року

«Київавтодор» повідомив, що приватна компанія, яка ремонтувала міст раніше, відремонтує балки з дефектами в межах гарантійних зобов’язань.

«У межах першочергових протиаварійних робіт уже встановлено захисний екран. Найближчим часом підсилять балки, встановлять тимчасові додаткові опори. Також проведуть ретельне обстеження», розповіли в «Київавтодорі».

І додали: основний ремонт зроблять «після надання проєктних рішень і за сприятливих погодних умов». Рух на мосту обмежувати не планують.

У 2020 році кияни також повідомляли про тріщини на балках мосту.

Міст біля метро «Нивки» у червні 2020 року. Фото: Сергій Зайцев

Уперше міст станції метро «Нивки» капітально відремонтували в травні 2017-го, тоді його повністю закрили для руху. У 2019 році міст оновлювали ще раз.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка й фото: Ігор Носенко