Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» з 31 січня відновить прямі перельоти з Києва до Тбілісі, розповіли в компанії.

МАУ планує літати до Тбілісі щоп’ятниці та щонеділі. Вильоти з Києва планують о 20:30. У зворотному напрямку рейси будуть у понеділок і суботу з вильотом о сьомій ранку.

З 1 березня авіакомпанія може збільшити кількість рейсів за цим маршрутом до чотирьох на тиждень.

Грузія не продовжила заборону на польоти, але з 1 лютого всі, хто прибувають до країни, зобов’язані надати негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус, зробленого протягом останніх 72 годин і заповнити спеціальну форму заявки.

Правило не торкнеться тих, хто повністю вакцинувався від COVID-19 (отримав щеплення у два етапи).

Станом на 29 січня Грузія перебуває в «червоному» списку МОЗ. Після повернення з країн «червоної» зони громадяни України мають самоізолюватися або зробити тест на COVID-19. Чинні правила в’їзду українців до всіх країн світу можна перевірити на карті МЗС.


Раніше авіакомпанія МАУ повідомила, що з березня 2021 року почне поступово відновлювати звичну мережу маршрутів. Ідеться про перельоти з Києва до Будапешта, Праги, Варшави, Амстердама, Лондона, Рима, Парижа, Берліна, Брюсселя, Копенгагена, Стокгольма, Анкари, Нью-Йорка, Торонто й інших міст.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі