Столичні ковзанки й атракціони на відкритому повітрі зможуть працювати під час зимового локдауну. Про це повідомила Держпродспоживслужба в місті Києві.

Умова продовження їхньої роботи: організатори мають забезпечити дистанцію між відвідувачами в півтора метра та не допускати на ігрові майданчики більше 20 осіб.

Водночас на новорічних локаціях не будуть проводити концерти та зачинять ярмарки, зокрема не дозволено продавати гарячі напої та їжу.

Однак, як повідомили The Village Україна організатори новорічного святкування Folk Ukraine, усі їхні локації в Києві закриті, відбувається демонтаж атракціонів і ковзанок на Софійській площі, біля Арки дружби народів і на Контрактовій площі.


Перед зимовим локдауном КМДА опублікувала список заборон, у якому зазначалося, що новорічні локації не працюватимуть з 8 до 24 січня, зокрема заборонялася робота ковзанок та атракціонів.

Утім організатори «Зимової країни» на ВДНГ повідомляли, що ковзанка, атракціони та тюбінгові гірки просто неба на території новорічного містечка й надалі прийматимуть відвідувачів. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: ковзанка на ВДНГ, «Зимова країна»