Instagram назвав 10 фотографій, які у 2020 році отримали найбільше лайків.

 14,2 мільйона лайків

Два фото Кайлі Дженнер, де вона позує з репером Тревісом Скоттом. Пара показала колекцію дизайнера й креативного директора Givenchy Matthew M Williams.

 14,3 мільйона лайків

Кріштіану Роналду (користувач, у якого найбільше підписників в Instagram) з постом про його власний день народження. На світлині – Роналду зі своїм старшим сином і дружиною.

 14,4 мільйона лайків

Відео Кайлі Дженнер, на якому вона разом зі своєю донькою Стормі.

 15,3 мільйона лайків

Знову Кайлі Дженнер і знову її донька Стормі (але тепер уже без Дженнер).

 15,4 мільйона лайків

Аріана Гранде 20 грудня оголосила про свої заручини з Далтоном Гомесом, який працює агентом із нерухомості у Лос-Анджелесі.

 15,5 мільйона лайків

Пост-прощання баскетболіста Леброна Джеймса із зіркою баскетболу та своїм наставником Кобі Браянтом, який загинув в авіакатастрофі. На кількох фото Джеймс разом із Браянтом під час баскетбольних матчів.

 15,9 мільйона лайків

Четвертий та останній у топ пост Кайлі Дженнер, у якому вона вітає Тревіса Скотта з днем народження, називаючи його «татом року». На фото Тревіс разом із їхньою донькою Стормі.

 16,3 мільйона лайків

Пост нападника Барселони Ліонеля Мессі, присвяченій пам’яті аргентинського футболіста Дієго Марадони, який помер у листопаді.

 19,1 мільйона лайків

Пост про смерть актора Чедвіка Боузмана, зірки фільму «Чорна Пантера», який пішов із життя в серпні. Боузман помер від раку. Актор не оголошував про діагноз публічно й продовжував роботу над фільмами.

 19,7 мільйона лайків

Найбільш популярне фото 2020 року – пост-прощання з Дієго Марадоною від Кріштіану Роналду.