Біля Палацу «Україна» запрацювало «Містечко зимових розваг».

Фото: «Вечірній Київ»

На локації розмістили п'ять зон відпочинку. Зокрема, тюбінг-гірку, ковзанку, take away фуд-зону, ялинку та резиденцію Святого Миколая, повідомляють в Палаці «Україна».

Фото: «Вечірній Київ»
Фото: «Вечірній Київ»

Ялинка висотою 16 метрів. Вона прикрашена іграшками у вигляді музичних інструментів. Такі прикраси обрали, щоб показати зв’язок «Містечка» з Палацом «Україна», пояснюють організатори. Для декору використали 650 іграшок. Крім головної ялинки, розмістили ще 12 менших.

Фото: «Вечірній Київ»

Вхід на ковзанку коштує 170 гривень у будні і 295 гривень на вихідні і свята, пише «Вечірній Київ». Дітям до 5 років зі своїми ковзанами вхід безкоштовний.

Фото: «Вечірній Київ»

Семиметрова тюбінг-гірка доступня для дітей від шести років. Три спуски коштують 75 гривень, п’ять спусків – 100 гривень.

Фото: «Вечірній Київ»

Вхід до резиденції Святого Миколая коштує 250 гривень.

Фото: «Вечірній Київ»

На всіх локація працює безготівковий розрахунок, щоб зменшити передачу коронавірусу на купюрах.

Фото: «Вечірній Київ»

«Містечко зимових розваг» працює щодня з 10:00 до 22:00. Локації будуть доступні кінця лютого 2021 року.


На новорічні свята в Києві не буде традиційних концертів і шоу-програм.  У кожному районі столиці до свят з’явиться новорічна ялинка та прикраси. Головна ялинка країни буде на Софійській площі, головна ялинка Києва – біля Арки дружби народів, а центральна ялинка Подолу – на Контрактовій площі.

Між цими локаціями створили новорічний маршрут завдовжки 8 кілометрів. Його прокладуть від Арки дружби народів через пішохідно-велосипедний міст, Володимирську гірку, Алею художників, Андріївський узвіз та до Контрактової площі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка і фото: «Вечірній Київ»