Українська авіакомпанія Bees Airline опублікувала інформацію про тарифи та заявила про наміри почати перельоти до кінця січня 2021 року.

Лоукостер Bees Airline наразі проходить процес сертифікації в Державній авіаційній службі України. Авіакомпанія планує розпочати перельоти до завершення січня 2021 року.

«У цілому ми ставимо достатньо амбітні плани розвитку власної маршрутної мережі та незабаром буде відкрито продаж квитків на перші заплановані маршрути», – заявив генеральний директор перевізника Микола Савостьянов.

Лоукостер Bees Airline буде використовувати три тарифу економ-класу:

 Light включає перевезення ручної поклажі і не дозволяє повернення або заміну квитка.

 Smart дозволяє брати багаж 23 кілограмів і змінювати дату вильоту при оплаті штрафу 50 євро і різниці між тарифами.

 Flex включає багаж до 23 кілограмів, дозволяє змінювати дату перельоту без штрафу і повертати квиток при оплаті збору в 50 євро.

Конфігурація салону літаку Bees Airline

Авіакомпанію Bees Airline зареєстрували напракінці 2019 року. Вона буде базуватися в міжнародному аеропорту «Київ» імені Сікорського (Жуляни). Спочатку лоукостер буде виконувати чартерні рейси, а згодом і регулярні.

Bees Airline буде використовувати Boeing 737-800 NG

Спочатку Bees Airline буде використовувати два літаки Boeing 737-800 NG на 189 місць 2010 року випуску. Навесні 2021 року флот поповниться ще двома такими ж лайнерами.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ЗображенняBees Airline