У Сінгапурі у пасажира «круїзу в нікуди» виявили коронавірус: через це 2000 людей на борту лайнера змушені були ізолюватись у каютах, пише The Guardian.

«Круїз в нікуди» – це програма безпечних подорожей круїзним лайнером виключно для жителів Сінгапура, які влада країна запровадила нещодавно для підтримки галузі. Лайнер відправляється у відкрите море, а потім повертається у той самий порт, не відвідуючи інші гавані.

Та один з круїзів (Quantum of the Seas), який стартував на початку грудня, довелось перервати й повернути у порт дочасно: в одного з пасажирів виявили COVID.

Коли стало відомо про інфікування, усі пасажири на борту і члени екіпажу (майже 2000 людей) відправились на самоізоляцію в каюти.

Пасажирам повідомили, що їм дозволять зійти з лайнера, коли експерти відстежать усі контакти хворого. Також усі, хто відпочивав на борту, повинні будуть здати обов'язковий експрес-тест. Організатори обіцяють, що пасажиру з позитивним результатом повернуть повну вартість круїзу. Всім іншим повернуть вартість одного дня круїзу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі