У разі запровадження локдауну в Києві можуть обмежити рух транспорту, повідомив керівник головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан «Громадському радіо».

Розглядають обмеження руху маршруток, сказав Рубан. Оскільки там при недотриманні протиепідемічних заходів найбільше ризиків поширення коронавірусу, пояснив він.

Далі серед ризиків поширення коронавірусу йдуть звичайні таксі, наземний комунальний транспорт і метро. Зокрема, в метро «гарна вентиляція та контроль носіння масок», прокоментував Рубан. Відтак обмеження в роботі метро будуть розглядати в останню чергу.


1 грудня 2020 року Мінінфраструктури повідомили, що в разі запровадження локдауну в Україні, будуть обмеження в роботі транспорту. Але громадський, залізничний транспорт та авіаперевезення будуть працювати.

Кабінет міністрів України планує запровадити локдаун з 8 по 25 січня 2021 року. Зараз триває обговорення. Остаточне рішення щодо запровадження жорсткого карантину буде ухвалено у другій половині дня 9 грудня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі