Авіакомпанія Turkish Airlines запровадила оплату за вибір місця заздалегідь, повідомляє Avianews.com. Йдеться про вибір місця в економ-класі на міжнародних рейсах.

Нові правила діють для всіх нових перельотів, починаючи з 1 січня 2021 року. На рейси до цієї дати вибір залишився безкоштовним для стандартних рядів.

Вартість послуги залежить від тривалості рейсу і типу місця: наприклад, стандартне місце коштує від $ 9 до $ 39, місце в аварійному ряду або в ряду зі збільшеним простором для ніг – від $ 19 до $ 109.

Нова послуга уже доступна в Україні: при замовленні квитків Київ-Стамбул після 1 січня 2021-го вибрати стандартне місце коштує 9 доларів, місце в аварійному ряду – 29 доларів.

Безкоштовно обрати місце на міжнародних рейсах зможуть ті пасажири економ-класу, які мають статус Elit або Elit Plus в програмі лояльності Miles & Smiles.

Решта пасажирів зможуть вибрати місце без додаткової плати за 26 годин до вильоту або під час онлайн-реєстрації. Вибір будь-яких місць в бізнес-класі залишився безкоштовним.


Turkish Airlines літає до столиці Туреччини з Києва, Львова, Одеси, Херсона, Запоріжжя та Харкова. Також авіакомпанія здійснює рейс до Бодрума і Даламан.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Turkish Airlines