Соцмережа Instagram оновила дизайн початкового екрана та додала дві функції: Reels та Shop.

Функція Reels повноцінно запрацювала. Вона дає змогу роботи короткі 15-секундні відео. Однак Reels доступна в країнах, де Facebook володіє правами на використання музики. Україна не входить у цей перелік.

Shop висвітлюватиме персональні рекомендації, нову продукцію та рекламні відео. Функція дає можливість одразу зробити покупку. Оплатити товари можна через Facebook Pay.

Instagram

Також змінили розміщення вкладки лайків  і створення постів. Їх перенесли в правий верхній кут, поруч із особистими повідомленнями.

Оновлення вже доступні в США. Після цього запрацює в інших країнах світу.


 Функцію Instagram Reels запустили в серпні 2020 року. Це новий сервіс для коротких відео, що за функціоналом схожий на TikTok. В Instagram Reels можна буде створювати короткі 15-секундні відео з додаванням музики, звуків і візуальних ефектів. Тоді функція була доступна тільки в 50 країнах.

 Також із серпня 2020 року стрічка Instagram стала нескінченною. За умови, що користувач додивився новини всіх людей, на яких підписаний, Instagram покаже надпис You’re All Caught Up («Ви все спіймали») і почне висвітлювати рекомендації.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Instagram