До кінця 2020 року біля метро «Почайна» компанія Global Esports Solutions планує побудувати кіберспортивну арену, передає «БЖ».

Арену площею 500 м² із цілодобовим публічним доступом планують відкрити після зняття карантинних обмежень. Згодом її розширять до 1500 м². Перший турнір планують провести в січні 2021 року.

У приміщенні буде три основні зони: Gamer (85 ігрових комп’ютерів із кабінками для індивідуального й групового навчання), Pro (10 комп’ютерів і VIP-приміщення для навчання, розраховані на 5 комп’ютерів), Streamer (стрімінг-руми).

Також тут буде зал на 1000 глядачів із професійною студією для трансляцій матчів і репортажів, зона мобільних ігор, магазин комп’ютерних аксесуарів, бар і кафетерій.

Для гравців створять навчальний простір на базі 4-зіркового готелю Encore Ramada з тренажерним залом та ігровими зонами.


 Співзасновник кіберкоманди NAVI Олександр Кохановський, який разом із партнерами придбав «Дніпро» за понад 1 мільярд гривень, планує побудувати нову кіберспортивну арену на 10 000 відвідувачів.

 Компанія WePlay Esports будує кіберспортивну арену на ВДНГ, розраховану на 200 місць і призначену для онлайн-турнірів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото і обкладинка: Global Esports Solutions для БЖ