Міський фестиваль «Гора» у форматі вуличної вечірки, який мали провести на Андріївському узвозі, Воздвиженці та Житньому ринку 31 жовтня, не відбудеться.

«На жаль, у заявлену дату, 31 жовтня, фестиваль «Гора» не відбудеться. КМДА відповідно до вимог Кабміну заборонила міські масові заходи за участі понад 20 відвідувачів», – повідомили The Village Україна організатори події.

Розповідають, що спробували перенести частину фестивалю у формат онлайн. «...Але зрозуміли, що це не матиме жодного сенсу. А проте, зараз існує домовленість про проведення фестивалю «Гора» наступного року за підтримки Департаменту культури КМДА».

Сказати, коли точно відбудеться подія – навесні або восени – організатори поки не можуть. Та запевняють, що «програма фестивалю не зазначає серйозних змін».


На початку жовтня анонсували, що 31 жовтня на Подолі влаштують перший міський фестиваль «Гора»: подія мала відбуватись на частині Андріївського узвозу, Воздвиженці та Житньому ринку у форматі вуличної вечірки (block party).

Планувалось, що на одній з локацій пройде кураторський маркет від місцевих колекціонерів і брендів, на якому зіграють сети діджеї Closer. Також хотіли провести денну вечірку зі стрімом, під час якої райтери створювали б серію графіті. Планувався ще показ фільму на Житньому ринку.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі