YouTube видалятиме відео, які містять дезінформацію про вакцину від COVID-19. Це розширить уже чинні правила проти фейків і теорій змови про пандемію, пише Reuters.

Тепер YouTube заборонятиме будь-який контент зі словами про вакцину від COVID-19, які суперечать інформації від місцевих органів охорони здоров’я або Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).

Також сервіс обіцяє банити відео, де є твердження про те, що вакцина від COVID-19 може вбивати людей або викликати безпліддя, або що з вакциною людям будуть імплантувати мікрочіпи.

YouTube уже видаляє контент, який спростовує існування або передачу коронавірусу, а також міфи про COVID-19. Ось повний перелік причин, за якими сервіс видалятиме ваше відео.


За інформацією від ВООЗ, перші випробування вакцини проти коронавірусу почались уже в березні 2020. Та використовувати її зможуть не раніше середини 2021 року, додали в організації.

У США вже тестують вакцину проти коронавірусу. У Китаї запевняють, що вакцина може з’явитися на ринку вже наприкінці 2020 року.

У Росії заявляють, що вже винайшли вакцину від COVID-19. Водночас експерти кажуть, що вона не відповідає жодним нормам.

В Україні вакцинацію прогнозують НА ВЕСНУ 2021 РОКУ, сказав головний санітарний лікар Віктор Ляшко, планують придбати вакцину в Японії, яка зараз перебуває на останньому етапі випробувань. Вона буде коштувати приблизно 20 доларів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі