Авіакомпанія Azur Air Ukraine узимку запустить чартерні сезонні рейси з Києва на Мальдіви та Мексику, повідомляє avianews.com.

На Мальдіви літатимуть у Мале,: стартують з 25 грудня, обслуговувати лінію планують раз на 10–11 днів. Вильоти заплановані на 25 грудня, 5, 15 й 26 січня. Туристам, які летять на Мальдіви, слід мати довідку про проходження ПЛР-тесту на коронавірус, якому не більше 72 годин.

У Мексику літатимуть на мексиканський курорт Канкун, почнуть з 27 грудня. Вильоти з України заплановані на 27 грудня, 5, 13 й 21 січня.

Наразі влада Мексики не висуває особливих вимог до українських туристів через COVID-19, пояснили в консульській службі МЗС України.

Маршрути Київ – Мале і Київ – Канкун Azur Air Ukraine обслуговуватиме на далекомагістральних літаках Boeing 767-300ER. Їхньої дальності вистачає для польотів на таку відстань без проміжної посадки на дозаправку. У літаках, крім економкласу, є також салон бізнес-класу.

Квитки на ці напрямки можна придбати тільки в складі туру від туроператора Anex Tour, який є замовником рейсів. Для польоту в бізнес-класі необхідно сплатити додатковий збір.


 Azur Air Ukraine восени запустить прямі авіарейси до Нью-Йорка, Маямі та Чикаго.