Об’єднаний бренд Ukraine NOW для презентації України на міжнародній арені не змінюватимуть. Тільки оновили комунікаційну стратегію й запустили те, що не працювало протягом останнього року, повідомляє Telegraf.design із посиланням на Офіс Президента.

Відео Ukraine NOW, яке з’явилося 24 серпня на сайті Офісу Президента, називають перезапуском бренду.

Робота над брендом України не проводилася протягом року через ліквідацію Міністерства інформаційної політики та пандемію коронавірусу, пояснили в ОП.

Перезапуском називають оновлення комунікаційної стратегії бренду та розробку проєктів, які працюватимуть у нових умовах.

Тож Офіс Президента й уряд не змінюють розроблений агенцією Banda бренд. Вони й надалі обіцяють використовувати «графічні елементи, створені попереднім урядом, заради впізнаваності країни».

Відео Ukraine NOW, яке з’явилося 24 серпня на сайті Офісу Президента, створив Директорат із питань інформаційної політики разом із кількома креативними агенціями. Частину робіт виконала компанія Imagination On, повідомили в ОП.


 24 серпня президент Володимир Зеленський опублікував відео, де розповідає про «нову українську реальність». В адміністрації президента сказали, що цим відео поклали «старт масштабній інформаційній кампанії з перезапуску бренду України – Ukraine NOW».

 Ukraine now – це міжнародна маркетингова кампанія українського уряду, яка стартувала у 2018 році. Її ціль – сформувати бренд України у світі, залучити в країну інвестиції та поліпшити туристичний потенціал. У підготовці до кампанії взяли участь 27 експертів комісії з питань популяризації України у світі.

Київська рекламна агенція Banda отримала нагороду на дизайнерському конкурсі Red Dot Award 2018 за брендинг України в категорії Corporate Identity.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Міністерство інформаційної політики