10 вересня, о 19:30, Kyiv Symphony Orchestra зіграють благодійний концерт Bach Today за участі диригента Луїджі Ґаджеро на даху простору Kooperativ.

Дах робочого простору для концерту – це новий формат виступу для Києва, кажуть організатори. Захід можна буде подивитися онлайн.

Диригентом концерту став музикант Луїджі Ґаджеро, відомий виступами у світових концерт-холлах: у Берлінській філармонії, Карнегі-Холлі, на Бієнале в Зальцбурзі та Венеції, а також у BBC Proms у Лондоні.

Програма концерту:

 Йоганн Крістіан Бах. Симфонія соль мінор Op.6 No.6, W. C12

 Йоганн Себастьян Бах. Бранденбурзький концерт No3, BWV 1048

 Йоганн Себастьян Бах. Концерт для скрипки та струнних ля мінор, BWV 1041

 Йоганн Себастьян Бах. Бранденбурзький концерт No5, BWV 1050

 Йоганн Себастьян Бах. Оркестрова сюїта No1 до мажор, BWV 1066

Захід благодійний. У такий спосіб організатори допоможуть зібрати книжки для дитячої бібліотеки в селі Кризьке Луганської області.


 Kooperativ це триповерховий коворкінг із руфтопом на близько 5 000 м², розташований у колишньому приміщенні книжкової фабрики «Жовтень» на вулиці Січових Стрільців, між Львівською площею та клубом Atlas. 

 Проєкт запустили три співзасновники: власник Fedoriv Agency Андрій Федорів, виконавчий директор готельного комплексу Bursa Василь Гроголь і фахівець у сфері коворкінгів Едвард Мейор.

 На даху робочого простору Kooperativ відкрили виставку Олексія Золотарьова «Роза вітрів. Документ». Вона присвячена темі декомунізації та зв’язку з минулим.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка і фото: Kooperativ