1 вересня Польща оновлюватиме список країн «червоної» зони. Україна згадана серед тих, які ймовірно потраплять до списку через зростання нових випадків захворювання на коронавірус, повідомляє МЗС Польщі.

З 26 серпня Польща тимчасово заборонила перельоти з 43 країн, де кількість заражень COVID на 100 тисяч населення за останні 14 днів перевищує 50.

З європейських країн під заборону авіаперельотів потрапили Боснія та Герцеговина, Чорногорія, Сербія, Косово, Північна Македонія, Молдова, Люксембург. А також США, Росія, Китай.


 25 серпня в Україні зафіксували 1 670 нових випадків COVID-19. Найбільше нових випадків зафіксували в Одеській області – 186. Найменше – у Кіровоградській області (2). 

 З 21 серпня Словенія внесла Україну в «червоний» список. Люди, які прибувають з України, мають пройти обов’язкову 14-денну самоізоляцію.

 З 1 вересня для в’їзду туристів у Єгипет потрібен негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19. В’їзд дозволений тільки до трьох прибережних єгипетських регіонів з найнижчими показниками зараження коронавірусом у країні: Південний Синай, Червоне море й Матрух – розповіли в Al-Ahram.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна