Оновлені правила навчання в школах за умови карантину визначають: якщо в класі захворіє один учень, то на самоізоляцію відпрявлять увесь клас. Учні 1–4 класів можуть ходити в школу без маски, а вчителів пускатимуть на роботу тільки після вимірювання температури, розповів Маским Степанов.

У регіонах «помаранчевої» зони епідемічної небезпеки вчителям рекомендують проводити уроки в захисному щитку, а в «жовтій» і «зеленій» вистачить дотримуватися безпечної відстані.


 З 21 серпня в 14 районах і містах України діє «червоний» рівень епідемічної небезпеки, у 75 – «помаранчевий», у 106 – «жовтий». Київ знаходиться в «жовтій» зоні.

 Кабмін запропонував продовжити карантин в Україні до 1 листопада. Через негативну динаміку захворюваності Зеленський підтримав необхідність превентивних заходів. Зокрема, упровадження заборони на роботу нічних клубів, проведення концертів.

 25 серпня в Україні зафіксували 1 670 нових випадків COVID-19. Найбільше нових випадків зафіксували в Одеській області – 186. Найменше – в Кіровоградській області (2).