Заклад «Золото Haircuts & Field» почав роботу на вулиці Лисенка, біля Золотих воріт. Вирішили поєднати барбершоп, кав’ярню й бар, а також простір для творчих вечорів, кінопоказів і виставок.

«Чоловіча перукарня відкрита майстрами для майстрів. Для роботи в задоволенняпередусім. Збираємо в себе досвідчених людей, не спираючись на верстатну форму роботи. П’ять крісел, 36 квадратних метрів. Відмінне світло», – розповідають у Haircuts & Field про те, як працюватиме барбершоп.

Друга зала – це простір для проведення вечірок, заходів, виставок, музичних і літературних вечорів та кінопоказів (площа 38 м²). «Адже Київ так наповнений талантами, які, утім, можуть собі дозволити проявляти себе лише в інтернетах», – кажуть у закладі.

Також у цій залі планують влаштовувати майстер-класи, лекції та гараж-сейли, де люди зможуть обміняти або продати різні дрібнички.

З напоїв пропонують натуральні лимонади («Любознательный мангурец», «Ягодная ласка», «Развлепиха»), каву (каучино (60 гривень), еспресо (30 гривень), фільтр (40 гривень)), а також чаї. Із собою напої не продають. Виняток – свої горнятка.

Згодом у Haircuts & Field планують запустити формат сніданків (з 8:00 до 12:00).

Заклад підтримує ідею мінімального споживання, а також сортування відходів. Барбершоп працює з 10:00 до 22:00, івент-хол – залежно від заходів.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00–22:00

Де

вулиця Лисенка, 1



Фото: «Золото Haircuts & Field»