Школа Projector повністю переходить у формат онлайн, повідомив керівник проєкту Олександр Трегуб.

«Ми переїхали. І не просто з будинку на Кожум’яцькій, а в онлайн. Відтепер курси, воркшопи, конференції та лекції Projector проходитимуть там», – написав він.

Пояснює, що з весни Projector перейшов в онлайн-режим через пандемію COVID. «Та й тепер не готові набирати нові офлайн-групи, бо ще нічого не закінчилося, а ваше здоров’я важливіше. З іншого боку, в онлайні виявилося круто! Тут ми збираємо найкращих студентів і викладачів з усього світу (тільки четверо з Берліна) і запускаємо формати, про які раніше мріяти не могли, а якість багатьох курсів навіть виросла».

Додає, що київський і львівський «Проджектори» й Supernova стануть частиною Projector. Одеська школа 6 серпня анонсує власний шлях розвитку.

Натомість планують запустити нові проєкти. Серед них – Whatabout (креативна спільнота з онлайн-конференціями з брендингу) і нова школа гуманітарних знань у творчих темах.

«На цей час ми фокусуємось повністю на онлайні. Не виключаю, що в офлайн колись повернемось, але зараз думаємо саме про розвиток діджитальної складової», – прокоментував The Village Україна Трегуб.


 Projector – київська креативна школа, заснована дизайнером Олександром Трегубом у 2014 році. Лекторії школи функціонували в Києві, Львові й Одесі, а також у ЛондоніУ 2019-му Projector запустив власний коворкінг Projector Coworking на Кожумяцькій.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі