«Київміськбуд» прийняла на баланс 6 недобудованих житлових комплексів корпорації «Укрбуд», яка в грудні призупинила будівництво своїх ЖК.

Це житлові комплекси «Кирилівський гай», «Гвардійський», Freedом, Lake house, Twin house та Urban park.

«У цього процесу непроста передісторія. Спочатку, коли ми погоджувалися добудовувати, було розуміння, що та як робити. Але я не думав, що ми зіткнемося з такою великою кількістю перешкод, починаючи від замовників будівництва та закінчуючи причетними державними структурами. Через це час прийняття дещо затягнувся. На сьогодні у більшій частини комплексів, які приймає «Київміськбуд», документи на фінальних стадіях»,  розповів президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір.


Загалом «Київміськбуд» прийняв 11 об’єктів корпорації «Укрбуд». Це ЖК «Пектораль», «Новомостицький», «Сонячна Рів’єра», «Харківський», «Гармонія», «Кирилівський гай», «Гвардійський», Freedом, Lake house, Twin house, Urban park.

Корпорація «Укрбуд» з початку грудня 2019 року тимчасово призупинила будівництво всіх житлових комплексів.

Представники «Київміськбуду», «Укрбуду» та група інвесторів також у грудні підписали меморандум, згідно з яким роботи на недобудованих будинках відновляться впродовж пів року.