IKEA подвоює потужності онлайн-магазину в Україні й оголошує про відкриття двох додаткових пунктів видачі замовлень у Києві, повідомили в компанії.

«Компанія більш ніж подвоїла свою спроможність обробляти замовлення, зроблені через інтернет-магазин ІКЕА в Україні, і тепер здатна задовольнити попит як у Києві, так і в інших регіонах»,  розповіли в IKEA.

У компанії додали, що ІКЕА планує відкрити перший магазин у Києві до кінця 2020 року. «Він буде розташований у ТРЦ Blockbuster Mall, з яким компанія нещодавно підписала договір оренди»,  додали в IKEA.

Зараз шведський ритейлер пропонує українським покупцям асортимент із близько 3 тисячі 600 доступних товарів і рішень для дому всіх категорій і стилів. Замовлення можна зробити на сайті й отримати в одному з двох пунктів видачі IKEA в Києві.


Перший магазин IKEA планували відкрити в Ocean Mall улітку 2019 року. Пізніше компанія вирішила відкрити магазин у торговому центрі Blockbuster Mall на проспекті Степана Бандери.

Для українського ринку в компанії почали шукати працівників ще в липні 2018 року. А в липні 2019-го оголосили про відкриття ще 100 вакансій.

Чому в Києві відкривають саме city store, а не традиційний великий формат IKEA та що продаватимуть у магазині,  читайте у матеріалі The Village Україна.