«Зелений театр» в Одесі продовжить роботу. Договір оренди з власником удалося подовжити на декілька років, повідомив меценат Єгор Гребенніков, який займається розвитком «Зеленого театру» спільно з благодійним фондом Impact Hub Odessa.

«Завдяки екстреним заходам і додатковим особистим вливанням мені вдалося ще на кілька років продовжити договір оренди «Зеленого Театру», і тепер ми з упевненістю зможемо робити театр ще кращим»,  розповів Гребенніков.

Як додав Єгор Гребенніков, значну частину коштів для фінансування безкоштовних заходів Impact Hub Odessa заробляв завдяки здачі в оренду приміщень під платні комерційні івенти. «Як мінімум до нового року ми будемо позбавлені цієї частини наших доходів, тому до грудня ми роздали значну частину наших залів в оренду дружнім IT-проєктам», – розповів меценат.


«ЗЕЛЕНИЙ ТЕАТР» – громадський простір в Одесі, розташований в амфітеатрі в парку Шевченка. Протягом трьох років улітку в театрі проводили концерти, лекції, кінопокази. Восени 2017 року команда «Зеленого театру» повідомила, що установа може припинити діяльність через значне підвищення орендної плати.

Фото: Зелений театр / Facebook