Авіакомпанії Ryanair і Swiss відновили польоти до Києва з 21 червня після тримісячної перерви.

Як пише avianews, компанії виконали свої перші рейси в аеропорт «Бориспіль»: Ryanair із Барселони, а Swiss із Цюриха.

Ryanair буде виконувати три авіарейси з України − до Барселони, Берліна та Мадрида двічі на тиждень. Авіарейс із Києва до Кракова перенесли через заборону Польщі на польоти з України до 30 червня.

Лоукостер у липні планує відновили лише половину авіарейсів з України, але хоче відновити польоти до італійських міст із Києва, Львова, Одеси та Харкова.

Swiss виконуватиме рейси з Києва до Цюриха один раз на тиждень − щонеділі, а з липня − двічі на тиждень.

З 1 липня Turkish Airlines додала Київ, Львів та Одесу в оновлений графік польотів. Компанія планує літати з Києва до Стамбула десять разів на тиждень, з Одеси − сім разів, а зі Львова − п’ять разів на тиждень.

Туреччина готова приймати українських туристів без проходження самоізоляції та тестування, але з дотриманням правил безпеки авіакомпаніями.


З 5 червня в Україні запустили внутрішні авіарейси, а з 15-го дозволили міжнародні

Раніше Wizz Air оголосив про відновлення роботи своєї бази в міжнародному аеропорту «Київ». Авіакомпанія відновить перельоти з України в Угорщину, Німеччину, Данію, Естонію, Грецію й Британію.

Також МОЗ опублікувало перелік країн «червоної» й «зеленої» зон: після відвідування перших потрібно відбути карантин або самоізоляцію. Люди, які прибувають до України із «зеленої зони», можуть не проходити самоізоляцію.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі