Жителів будинку, які постраждали через вибух у багатоповерхівці на Позняках, переселять у тимчасове житло. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

«Усіх інших мешканців будинку евакуювали. Ми надамо всім тимчасове житло на базі одного зі столичних інтернатів. Нам відомо, що по стояку, що обвалився внаслідок вибуху, проживає понад 100 людей. Тому сказати точно, що під завалами нікого не залишилося, ми поки не можемо. Працюють рятувальники. Їм потрібен час, аби розібрати завали», − розповів Кличко.

За його словами, фахівці обстежили будинок, і, швидше за все, доведеться його демонтувати. Наразі мешканців будинку не пускають у квартири забрати необхідні речі, тому що в будь-який момент може статися обвал.

Зараз на місці вибуху працюють і вибухотехніки, які вивчають можливі причини вибуху. Попередня версія – детонація побутового газу.


 Зранку в неділю, 21 червня, стався вибух у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Соломії Крушельницької. За попередньою інформацією, стався вибух газу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: МВС, ДСНС