Команда українських архітекторів Cosmos in розробили переносні простори для карантину. Їх можна розмістити в подвір'ї будинку, на задньому дворі чи на дачі.

У Cosmos in розповідають, що такі простори створили, щоб люди могли змінити оточення й мати робочу атмосферу навіть удома.

«Понад 29% людей під час карантину в Україні працюють дистанційно, а це декілька мільйонів людей. Для багатьох стало справжнім випробуванням жити та водночас працювати в одному просторі. Найскладніше, налаштувати робочу атмосферу й усунути всі подразники. Особливо непросто це сім’ям із дітьми», - говорять у Cosmos in.

Такі будинки матимуть розмір 3х4 метри, тому їх можна буде використовувати не лише як офіс, але й як дитячу кімнату, комору, альтанку чи навіть майстерню. Автори ідеї також пропонують розміщувати такі будинки на старій дачі, як спальню або ж кухню, «аби уникнути ремонту й усіх ускладнень, пов’язаних із ним».

«Ми запозичили ідею в англійців, які придумали backyard office маленький простір де можна працювати»,  розповідає ініціатор ідеї та співзасновник Cosmos in Роман Баховський.