З 18 травня до Києва обмежать в’їзд великогабаритного та великовантажного транспорту, повідомив мер Віталій Кличко. Це роблять для того, щоб не перевантажувати трафік у піковий час.

Обмеження діятимуть вранці – з 7:00 до 10:00 та ввечері – з 17:00 до 20:00.

«Оскільки в місті складна транспортна ситуація, ми посилюємо контроль за в’їздом у столицю вантажного транспорту. З понеділка, 18 травня, в’їзд великогабаритного та великовантажного транспорту буде обмежений. Ми запроваджували такі заходи, але контроль за ними недостатній. Я звернувся до поліції посилити цю роботу», – каже Кличко.

Обмеження діятиме до повного відновлення роботи громадського транспорту, коли на дорогах міста стане менше приватних автівок.

«Поступово збільшуємо кількість наземного громадського транспорту, щоб після 22 травня він уже працював у звичайному режимі», – додав Кличко.


 У Києві планують відновити роботу громадського наземного транспорту у звичайному режимі після 22 травня, каже Кличко.

Карантин в Україні через епідемію коронавірусу продовжать і після 22 травня, сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль. А метро й міжміський транспорт за прогнозами мають запрацювати «трохи раніше» середини літа. Та мер Києва Віталій Кличко просить уряд відкрити метро у столиці з 25 травня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі