Традиційний благодійний «Пробіг під каштанами», який проводять щорічно до Дня Києва, у 2020 році не відбудеться. Через епідемію коронавірусу його переносять на 2021 рік.

Водночас організатори влаштують ПробігONлайн. Приєднатися можна 31 травня о 09:00 на сайті проєкту. Мета ініціативи – допомогти медикам у боротьбі з COVID-19.

«Ми розуміємо, що в період епідемії проведення «Пробігу під каштанами» може бути небезпечним для десятків тисяч учасників різного віку», – каже Ірина Кузнєцова, ініціаторка та організаторка пробігу.

Залишаючись вдома, можна допомогти українським лікарям і медзакладам, зокрема Центру дитячої кардіології та кардіохірургії та лікарням, про які інформує МОЗ. Приєднатися до старту можуть як індивідуальні учасники, так і команди від 10 осіб. Благодійний внесок – 100 гривень з учасника.

Наживо пробіг відбудеться 30 травня 2021 року. Усі внески, сплачені заявки від учасників, а також від корпоративних команд, будуть збережені та перенесені на 2021 рік. Реєстрацію буде відновлено після завершення #ПробігONлайн.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: «Пробігу під каштанами»