Через пандемію коронавірусу музичний фестиваль Atlas Weekend переносять на 2021 рік.

«Ми не можемо наражати на ризик гостей, команду та артистів фестивалю, проводячи його цього літа», – повідомили The Village Україна організатори.

Нові дати Atlas Weekend: 6 – 11 липня 2021 року. Квитки, придбані на цьогорічний фестиваль, будуть дійсними й під час наступного.

Якщо ж ті, хто придбав квитки, не зможуть ними скористатися у 2021-му, матимуть можливість повернути кошти.

«Ми в переговорах зі всіма артистами, щоб уже заявлений лайнап було повністю збережено. Також на вас чекають анонси ще багатьох нових артистів, що приєднаються до фестивалю», – кажуть організатори Atlas Weekend.

«Це найважче рішення, яке нам коли-небудь доводилося приймати. Останній місяць ми не втрачали надії та працювали над створенням AW 2020, розглядали різні варіанти виходу з кризи та до останнього вірили, що в нас буде можливість зустрітися з вами цього літа. Та, спостерігаючи за розвитком подій у світі та спілкуючись із нашими європейськими колегами, ми дійшли висновку, що перенесення – єдине правильне рішення у цій ситуації», – додають в Atlas Weekend.


 Atlas Weekend мав відбутися з 7 до 12 липня 2020 року на території ВДНГ у Києві. 

 Американський репер A$AP ROCKY, виступ якого на фестивалі скасували у 2019 році, а також британський інді-рок гурт Alt-J стали першими хедлайнерами Atlas Weekend у 2020 році. Серед хедлайнерів також анонсувалися Twenty One Pilots і Placebo.

Фото: Atlas Weekend