Американський стендап-комік Луї Сі Кей, який мав виступити в Києві в травні, скасував концерт і переніс подію на 2021 рік. Про це повідомили організатори виступу коміка, посилаючись на його слова. 

«Хочу подякувати, що придбали квитки на моє шоу. Дуже шкода, але концерт не відбудеться в травні. Але я рішуче хочу влаштувати шоу. Отже, ми плануємо перенести шоу на 11 й 12 травня 2021 року», – повідомив стендап-комік.

Квитки, які шанувальники придбали на цьогорічні виступи, будуть дійсні в 2021 році, – пояснили організатори. Однак ті, хто хоче їх повернути, можуть це зробити, їм повернуть гроші.

Луї Сі Кей оголосив, що виступить у Києві ще в лютому. Це мав бути перший візит коміка до України. Концерт планували провести в палаці «Україна» 15 травня. Квитки розкупили за тиждень, тому організатори вирішили влаштувати додатковий концерт.


 Луї Сі Кей – американський стендап-комік, сценарист, режисер і продюсер. Шестиразовий володар премії Emmy, він випустив вісім альбомів повнометражних комедійних концертних фільмів і серіал «Луї».

 Луї Сі Кея звинувачували в тому, що він мастурбував на жінок без їхньої згоди. У 2017 році The New York Times опублікувало матеріал зі свідченнями п’яти жінок, які заявили, що стали «жертвами» Сі Кея з кінця 1990-х по 2005 рік. Після цього комік підтвердив звинувачення, але не попросив вибачення.