До кінця квітня на Борщагівському шляхопроводі мають закінчити перший етап капітального ремонту. Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

«До кінця квітня ми закінчимо перший етап капітального ремонту цього важливого інфраструктурного об’єкту. На сьогодні вже повністю відновили рух автотранспорту в напрямку центру міста. Фахівцям «Київавтодору» довелося повністю замінити основну конструкцію мосту. І ці роботи тривали без повної зупинки проїзду», – коментує Кличко.

Під час ремонту там замінили 33 балки прогонових будов та 9 аварійних опор. Також на шляхопроводі облаштували нові перехідні плити, нанесли гідроізоляцію та двошарове асфальтобетонне покриття.

На початку травня почнеться ремонт проїжджої частини та тротуару в напрямку Кільцевої дороги. До кінця 2020 року Борщагівський шляхопровід планують оновити повністю.


Борщагівський шляхопровід розташований на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса. Його капітально не ремонтували з 1965 року. 

Капітальний ремонт Борщагівського шляхопроводу почали влітку 2019 року: він триватиме два роки. На реконструкцію планують витратити понад 443 мільйони гривень з міського бюджету.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі