У четвер, 16 квітня на пропускних пунктах під Києвом зафіксували 40 людей із підвищеною температурою тіла, повідомив міський голова Віталій Кличко.

За його словами, шістьох пасажирів оглянули працівники швидкої допомоги. Усі 40 людей не в’їхали у місто, їм рекомендували повернутися додому на самоізоляцію.

Як уточнили The Village Україна у пресслужбі Кличка, це пасажири, які не є мешканцями Києва. Якщо у киян на в'їзді у місто виявлять підвищену температуру, їх направлять у медзаклади міста.

«Нагадаю, що від учора [16 квітня − ред.] посилили контроль на в’їздах у столицю. Водіям і пасажирам транспорту на основних в’їздах до Києва виміряють температуру. Авто, які прямують у місто, і в яких більш як троє людей, перевіряють медики та правоохоронці», − додав Кличко.

На дев’яти в’їздах до Києва чергують працівники Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій і медики. Посилений контроль на в’їздах у Київ триватиме до 22:00 неділі, 19 квітня.

Якщо температура вище 38 градусів із симптомами ГРВІ, на контрольному пункті викликатимуть бригаду швидкої допомоги для госпіталізації.


 16 квітня на основних в’їздах у Київ утворилися затори автомобілів через посилений контроль і вимірювання температури пасажирам.

 Дивіться, де розташовані 9 контрольних пунктів на в'їзді до Києва, на яких вимірюють температуру.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: КМДА