За добу у Києві лабораторно підтвердили ще 32 випадки інфікування коронавірусом. Одна людина померла, повідомив міський голова Віталій Кличко.

Загалом у Києві вже 644 підтверджених випадки захворювання на COVID-19. Захворіли: 11 жінок віком від 29 до 80 років, 20 чоловіків віком від 19 до 60 років і 2-річна дівчинка.

До лікарень столиці госпіталізували 3 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

Серед медиків, які захворіли за цей час у столиці, 15 медпрацівників із лікарні №6. Більшість із них лікуються вдома на самоізоляції, під контролем лікарів. Лікарня продовжує працювати.

За словами Кличка, загалом, сьогодні у Києві на самоізоляції перебувають 179 медиків, які контактували з пацієнтами, хворими на коронавірус. Зокрема це – медпрацівники відділень, де лікувалися пацієнти з пневмоніями, у яких потім виявили COVID-19.


У Києві пік захворюваності на коронавірус очікують за один-два тижні. Про це в інтерв'ю The Village Україна повідомив радник міського голови Максим Бахматов.

Уряд продовжив карантин і запровадив режим надзвичайної ситуації в Україні терміном на місяць — до 24 квітня.

3 квітня уряд схвалив ДОДАТКОВІ ОБМЕЖЕННЯ в Україні під час карантину – ЧИТАЙТЕ ЯКІ. За новими правилами громадяни у всіх ГРОМАДСЬКИХ МІСЦЯХ ЗОБОВ’ЯЗАНІ ПЕРЕБУВАТИ В МАСЦІ. Офіційно обмеження триватимуть до 24 квітня. Водночас не стали зупиняти товарообіг, промислові підприємства й критичну інфраструктуру.

Навіщо ходити в масках і з документами? ЧИТАЙТЕ ТУТ детальне пояснення уряду щодо нових обмежень під час карантину.