У Києві запрацювала віртуальна платформа емоційної підтримки, якою за перший день скористалося більше 10 тисяч мешканців міста.

«Позавчора ми оголосили про запуск віртуальної платформи емоційної підтримки киян. Так от, за перший день роботи її послугами скористалися більше 10-ти тисяч мешканців міста. Нагадаю, платформа створена при міському Моніторинговому центрі з протидії COVID-19», – розповів міський голова Віталій Кличко.

На платформі можна отримати індивідуальну консультацію від психолога та тренера з емоційного інтелекту про те, як навчитися керувати власними емоціями та почуттями. Ресурс є безкоштовним.

«Там (на сайті − ред.) можна знайти різні онлайн-курси, спортивні онлайн-тренування. Здійснити віртуальні екскурсії музеями столиці, подивитися вистави деяких театрів. Не сумуйте! Що ретельніше ми дотримаємося правил, то швидше повернемося до звичного життя», – додав міський голова.

Щоб отримати психологічну допомогу, потрібно звернутися на платформу. Цілодобово на ній працюють близько 20 психологів.


 Віртуальну платформу емоційної підтримки у Києві запустили 8 квітня. Консультації надають тренери з емоційного інтелекту Освітнього хабу.

 У березні Київський міський центр роботи з жінками почав надавати психологічну підтримку під час карантину.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі