Під час карантину у Києві не будуть відключати гарячу воду, розповів міський голова Києва Віталій Кличко.

«Щороку одразу після завершення опалювального сезону столичні служби та підприємства починають готуватися до наступного сезону. Проведення гідравлічних випробувань – це не забаганка міської влади, а технологічна необхідність та вимога чинного законодавства, які визначають порядок і терміни проведення випробувань. Але, за моїм дорученням, на період обмежень технічна підготовка до наступного сезону проводитиметься тільки на об’єктах, де не треба відключати гарячу воду споживачам», – розповів Кличко.

За словами Кличка, міська влада хоче змінити формат гідравлічних випробувань.

«Ми підготували звернення до уряду – внести зміни у профільне законодавство. І зменшити терміни, коли в будинках немає гарячої води під час проведення тестувань трубопроводів», – зазначив Віталій Кличко.



Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації в Україні терміном на місяць і на місяць продовжив карантин – до 24 квітня. Що це означає і чим відрізняється від надзвичайного стану – ЧИТАЙТЕ ТУТ.

3 квітня уряд схвалив ДОДАТКОВІ ОБМЕЖЕННЯ в Україні під час карантину – ЧИТАЙТЕ ЯКІ. Офіційно обмеження триватимуть до 24 квітня. Водночас не стали зупиняти товарообіг, промислові підприємства і критичну інфраструктуру.