Закарпатську область частково закриють на карантин через загрозу поширення коронавірусу, повідомляють у Закарпатській облраді.

В області перебувають 7 233 людини на самоізоляції, більшість з них нещодавно повернулись з-за кордону.

З опівночі 27 березня 2020 року до 24 квітня 2020 року на території області запроваджують обмежувальні заходи. Припинять роботу всі ринки (за винятком великих продуктових гуртових ринків) і відділи для приготування та прийому їжі, кави, інших напоїв, розміщені на АЗС.

Також в області обмежать рух автівок. На Ужоцькому перевалі (автодорога Н-13 Львів-Самбір-Ужгород) і Торунському (Вишківському) перевалі (автодорога Р-21 Долина-Хуст) встановлять блокпости й повністю припинять рух автівок.

Раніше режим надзвичайної ситуації ввели окремі області та міста України, зокрема у Києві, Запоріжжі, Київській, Дніпропетровській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Житомирській, Тернопільській, Черкаській та Донецькій областях. 


Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації в Україні терміном на місяць і на місяць продовжив карантин – до 24 квітня. Що це означає і чим відрізняється від надзвичайного стану – читайте тут.

ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.