Уряд ухвалив рішення запровадити надзвичайну ситуацію в Тернопільській, Черкаській та Донецькій областях, щоб запобігти поширення коронавірусу.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

«Кабмін зібрався на позачергове засідання. Ухвалили рішення запровадити надзвичайну ситуацію в Донецькій, Тернопільській та Черкаській областях з метою запобігання поширенню Covid-19. Відповідні рішення раніше були ухвалені регіональними комісіями з питань ТЕБ і НС», – розповів Шмигаль.

Режим надзвичайної ситуації встановлений вже в 9 областях. Також режим надзвичайної ситуації був запроваджений у місті Києві, Київській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Житомирській областях.


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

Метро у Києві припинило роботу 17 березня. З 23 березня в Києві ЗАБОРОНЯТЬ рух громадського транспорту, перевозять тільки медиків, рятувальників, поліцейських, комунальників, працівників продуктових магазинів та аптек, а також співробітників стратегічних підприємств.