Перший випадок інфікування коронавірусом зафіксували у Черкаській області, повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар.

«Пацієнт у задовільному стані. Він перебуває під постійним наглядом лікарів інфекційного відділення Уманської міської лікарні. Медики діють згідно з відпрацьованим алгоритмом Міністерства охорони здоров’я», − розповів він.

Родина хворого на коронавірус також перебуває під наглядом медиків.

 За даними Центру громадського здоров'я, станом на 22:30 22 березня в Україні 73 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

Метро у Києві припинило роботу 17 березня. З 23 березня в Києві ЗАБОРОНЯТЬ рух громадського транспорту, перевозять тільки медиків, рятувальників, поліцейських, комунальників, працівників продуктових магазинів та аптек, а також співробітників стратегічних підприємств.

Режим надзвичайної ситуації запровадили у Києві, Івано-Франківській, Київській, Житомирській, Дніпропетровській та Чернівецькій областях.